NIET SCHADELIJK / ALLE LEEFTIJDEN  LET OP MET KINDEREN TOT 6 JAAR  LET OP MET KINDEREN TOT 12 JAAR  LET OP MET KINDEREN TOT 16 JAAR  GEWELD  ANGST  SEKS  DISCRIMINATIE  DRUGS GEBRUIK  GROF TAALGEBRUIK    zaterdag 11 juli 2015

We missen jullie nu al!
Het zit er nu echt bijna op voor ons, twaalf jaar Kladblog is best een lange tijd maar toch herinneren we ons het begin als de dag van gisteren. Ieder van ons heeft zijn favoriet momentje uit de afgelopen 12 jaar. Morpheus denkt met weemoed terug aan 'zijn Snobs™' terwijl Hades straks de soms harde discussies moet gaan missen.

Zelf zal ik vooral jullie gaan missen, de lieve mailtjes en leuke berichten die ik de afgelopen jaren heb gehad. De minder leuke dingen, want die waren er natuurlijk ook, al ben ik die al lang vergeten. Om de privacy van sommigen van jullie te beschermen zal ik niet teveel in detail treden. Heel veel plezier hebben we beleefd aan onze 'very good trip', die trip door Nederland vergeten we ons leven niet. Maar ook onze van ruilen komt huilen actie vergeten we niet, daardoor kregen we voor het eerst fysiek contact met sommigen van jullie. En natuurlijk niet te vergeten de Kladblog meetings die we een aantal georganiseerd hebben.

Maar aan al het mooie komt een eind, hoe jammer dat ook is. Als we op ons hoogtepunt gestopt waren was er acht jaar geleden al een einde aan gekomen maar omdat plezier onze grootste drijfsfeer was en we commercieel lak hadden aan alles en iedereen zijn we die acht jaar nog prima doorgekomen. En ondanks dat alleen dit jaar toch gewoon ruim 1 MILJOEN unieke bezoekers. Onze dank gaat uit naar alles en iedereen die ons gesteund en geholpen hebben, vooral de bijdrages van Alycone waren een verrijking.

Wie weet treffen we elkaar in de toekomst, we eindigen met een persoonlijke 'emotionele afscheids mail' van Morpheus vanochtend.

Het gaat jullie goed...snik...snik...

Geplaatst door Captiosus om 18:00 Reageer (37) #