NIET SCHADELIJK / ALLE LEEFTIJDEN  LET OP MET KINDEREN TOT 6 JAAR  LET OP MET KINDEREN TOT 12 JAAR  LET OP MET KINDEREN TOT 16 JAAR  GEWELD  ANGST  SEKS  DISCRIMINATIE  DRUGS GEBRUIK  GROF TAALGEBRUIK    



woensdag 21 maart 2007

Dutch bloggies dood ?!
Was er iets moois aan de Dutch bloggies 2007? Ja, het Atrium in Den Haag. En verder niets, nul komma nul. wat een blamage voor loggend Nederland. Zo was er de live site die net zo live was als een site die een week in je cache staat. Na 10 x F5'en nog steeds oud nieuws. Maargoed, ik zal niet lullig doen, zij zijn immers de (zelfuitgeroepen) autoriteit op het gebied van webloggen...

Verder de presentator, net als de organisatie arrogant en geheel niet terzake kundig. Met steeds maar lulverhaaltjes. Neem nu het beste politieke weblog, die is er niet volgens de jury. Die zijn namelijk in handen gevallen van campagneteams en reclamebureaus. Wat dan nog? Maar erger, stemhok.nl was aanwezig en vertelde dat ze echt wel onafhankelijk zijn. Meneer de presentator dulde echter geen tegenspraak en onderbrak de heren gewoon.

Dan de catagorie "beste vormgeving". perfect dat wij zijn gekozen door het publiek, dat zegt tenminste iets. maar wat zegt de jury daarvan? Die noemt, in haar streven vooral zichzelf in de kijker te zetten, kladblog niet eens. Wel wilde ze kwijt dat het niveau in Nederland zo laag is dat er geen prijs wordt uitgereikt. vreemd als ze ook vermelden dat VKmag, retecool en ook Spunk al jaren tot inspiratie mogen dienen op het vlak van design voor weblogs. Dat waren dus mooie kandidaten denk je dan.

Maar het kan nog gekker. Diezelfde jury heeft zelf namelijk ook weblogs genomineerd in deze catagorie, namelijk hersenscheet, SudsAndSoda en WomanNextDoor. Ook deze drie werden niet genoemd. WTF ???? Die hebben ze gotver zelf genomineerd!

En wat te denken van 'Beste weblog" ? Geenstijl is dan wel verkozen tot het beste weblog, maar schijnbaar met tegenzin want zo schrijven ze: Een aantal oordelen van juryleden was striemend: ik word er zo moe van; ze herhalen zich alleen nog maar; zo onder de gordel en als ergste: Ze zijn geworden waar ze jaren tegenaan schopten, een machtsfactor van betekenis waar mensen rekening mee houden.

Ik kan maar tot één conclusie komen. De organisatie en jury van de Dutch Bloggies bestaat enkel en alleen uit mislukte webloggers die ook nog eens stinkend jaloers zijn op iedereen die genomineerd was. Het lijkt me sterk dat dit nog eens een vervolg gaat krijgen al vrees ik dat zolang er een geestelijk gestoorde ambtenaar zorgt voor subsidie de arrogante club gewoon doorgaat. Ach, heel het jaar door hebben ze 5 bezoekers per dag (als oma tenminste trouw elke dag ff op de site kijkt) en tijdens de nominaties een paar meer..... Zijn de mislukte losertjes tenminste van de straat, dat dan weer wel !

Voor mij zeggen de "Dutch bloggies" dus helemaal niets. Maar dat we door jullie zijn gekozen, dat doet me dan wel weer wat. En daarom namens Alycone, Captiosus, Morpheus en natuurlijk mezelf, Dank je !

Geplaatst door Hades om 08:00 Reageer (28) #