Kladblog 5 jaar online actie

Aanstaande vrijdag is het feest, Kladblog is jarig en viert haar vijf jarig bestaan. En dat laten we natuurlijk niet helemaal onopgemerkt voorbij gaan. Het feest vieren we in besloten kring, maar voor de 'kenners' hebben we een klein presentje. Vanaf Maandag hebben we iedere dag een vraag en voor de juiste oplossingen verloten we dagelijks een kleinigheidje dat op Vrijdag 11 juli, de grote dag, bij de winnaar afgeleverd wordt.

Donderdag 10 juli:

Het is maar hoe je het bekijkt, maar Donderdag 13 januari 2005 was een mooie en opvallende dag in het Kladblog verleden.

Vraag 4:
Wat maakte 13 januari voor ons een opvallende dag. Geef daarbij ook precies aan wat het bijzondere was op die dag.[denk aan getallen]

Antwoorden mailen naar info[at]kladblog.com

--------------------------------------------------------------- Woensdag 9 juli:

De 'Van ruilen komt huilen' actie was een van de hoogtepunten in de afgelopen vijf jaar, zeker het persoonlijke plezier dat we er aan beleefd hebben. De meeste weten nog wel dat we begonnen met een pen een een paar gele briefjes.

Vraag 3:
Welke artikelen zijn in de 'Van ruilen komt huilen' actie langsgekomen?

--------------------------------------------------------------- Dinsdag 8 juli:

In de afgelopen 5 jaar heb je dieptepunten maar ook 'hoogtepunten', een van die hoogtepunten was het winnen van een prijs, een prijs die we wonnen dankzij onze bezoekers natuurlijk. Helaas zijn we de trofee ergens in nederland verloren.

Vraag 2:
Welke prijs wonnen we in 2006 2007 en in welke categorie ?

--------------------------------------------------------------- Maandag 7 juli:

Kladblog is een goddelijke weblog, natuurlijk ook omdat de goden zelf voor invulling hebben gezorgd. En zonder dat je het misschien weet of gemerkt hebt, heeft kladblog verschillende goden gehad. Met uitzondering van 1.............. Maar deze had een dusdanige mening dat we hem niet in het rijtje 'goddelijk' kunnen scharen.

Vraag 1:
Wie zijn en waren de goden die de afgelopen 5 jaar gepost hebben op kladblog? [inclusief de niet goddelijke]

Antwoorden mailen naar info[at]kladblog.com