De Kladblog.com 'van ruilen komt huilen' actie

Kladblog's 'van ruilen komt huilen' aktie, wat is dat? Heel simpel eigenlijk, Morpheus legt het hier allemaal uit. Om alles te kunnen blijven volgen heeft Hades een makkelijke index gemaakt..(gekker moet het niet worden)

Meedoen ? Iets te ruilen ? Laat weten wat je over hebt voor het laatste artikel. Mail je bod naar:
Morpheus-at-kladblog.com. Doe er (indien mogelijk) een foto bij zodat het voor ons en de bezoekers. iets makkelijk is om te beoordelen. Bij meerdere biedingen worden de producten ter goedkeuring voorgelegd aan de bezoekers van Kladblog.com. Zorg wel dat het product wat je aanbied een hogere / grotere waarde heeft dan het product wat wij in handen hebben. Geef in je mailtje even aan wat de door jou geschatte waarde is van jouw aanbieding (uiteraard proberen we dit te checken).

Laat ook even weten in welke (woon)plaats* het product moet worden geruild. Uiteraard spreekt het voor zich dat het product wel moet functioneren (tenzij in het aanbod anders aangegeven). Onthoud: Je ruilt altijd met Kladblog.com, dus niet met de (vorige) eigenaar. Volgende ruildag: Dinsdag 25 Juli.

Nu in de aanbieding:

02-08-2006: Sony PSP. Vorige eigenaar: Andre

Wederom iets uit de doos. Andre vertelde ons dat hij deze PSP bij een nieuw GSM abonnement heeft gekozen om snel te verkopen. Dat ging niet zo snel en nu dus geruild. Hij heeft er naar eigen zeggen alleen even naar gekeken en gespeeld, maar geen spel, dat heeft hij niet gekocht. Zijn gelukkige vriendin hoeft voortaan niet meer te trappen. Veel plezier ermee!Vorige producten:

23-07-2006: Electro-fiets. Vorige eigenaar: Pietje

17-07-2006: digitale camera. Vorige eigenaar: Marco


15-07-2006: Autoversterker. Vorige eigenaar: Panlatje

12-07-2006: Perferator Vorige eigenaar: DBGirl

12-07-2006. Start van de ruilactie: Pen + setje (half) geeltjes. Afkomstig van Kladblog.com

* voor de waddeneilanden moet een regeling getroffen kunnen worden. De kosten voor een eventuele overtocht zijn te hoog