NIET SCHADELIJK / ALLE LEEFTIJDEN  LET OP MET KINDEREN TOT 6 JAAR  LET OP MET KINDEREN TOT 12 JAAR  LET OP MET KINDEREN TOT 16 JAAR  GEWELD  ANGST  SEKS  DISCRIMINATIE  DRUGS GEBRUIK  GROF TAALGEBRUIK    
zondag 29 maart 2009

Kladblog Forum: Kladblog Meeting?
Morpheus is met regelmaat over het forum aan het struinen. En daar is Morpheus iets opvallends op tegengekomen. Na jaren van afwezigheid lijkt het er toch van te komen: De legendarische kladblogmeeting van 2005 2007 gaat een vervolg krijgen en iedereen is uitgenodigd.

Kijk op het Kladblog Forum.

Geplaatst door Morpheus om 18:43 Reageer (13) #

donderdag 23 augustus 2007

Kladblog meeting
Zoals jullie misschien wel weten zit er een kladblog meeting aan te komen, er word al over gesproken in het forum. Nu leek het ons leuk om daar onherkenbaar te gaan staan, de dames mogen raden wie ik Captiosus, Morpheus of hades is. Succes !

Geplaatst door Hades om 08:31 Reageer (9) #

vrijdag 23 maart 2007

Kladblog.com meeting....
Een kladblog meeting organiseer je niet elke dag en wie weet hoeveel jaar er weer overheen gaat tot de volgende meeting. Onze meeting zal plaatsvinden op 28 April, maar eerlijk gezegd vindt Alycone het aantal aanmeldingen veelste weinig. Ze denkt maar zo, hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Iedereen is dan ook van harte welkom, dus schroom niet om je alsnog aan te melden.

Geplaatst door Alycone om 18:16 Reageer (14) #

woensdag 14 maart 2007

Kladblog meeting !
Eindelijk, de Kladblog meeting gaat plaats vinden en wel op Zaterdag 28 april. Locatie is Rockcafe Stairway to heaven in Utrecht. Met een beetje geluk zal Morpheus de T-shirt ter plaatse uitdelen, check het forum voor verdere info.

Geplaatst door Captiosus om 13:03 Reageer (3) #

dinsdag 27 februari 2007

De Kladblog.com Meeting
Morpheus ziet dat de feestcommissie druk bezig is met het plannen van een Kladblog.com meeting. En dat valt natuurlijk niet mee. Het lijkt een bijna onmogelijke klus om een geschikte datum te vinden. Maar Petra H. doet hevig haar best om iets te regelen. En er is ook een kaartje voor jou beschikbaar. Zorg dat je je aanmeld op het forum. Captiosus heeft al aangegeven dat iedereen die op de meeting aanwezig is een orgineel Kladblog.com T-shirt zal ontvangen. Shit zeg, Morpheus zou ook wel willen, maar hoe blijf je anoniem op zo'n dag....

Geplaatst door Morpheus om 11:00 Reageer (12) #

maandag 19 februari 2007

Meeting !
Zo om de paar weken nemen ook wij even wat tijd om wat puntjes op de I te zetten, en meestal gaat zo'n meeting op deze manier. En dan vind Morpheus het vreemd dat we Alycone er nog even niet bij willen betrekken.

Geplaatst door Captiosus om 15:29 Reageer (5) #

vrijdag 9 februari 2007

Kladblog meeting
Onder de trouwe bezoekers is het idee ontstaan om een kladblog meeting te organiseren. Dit idee is verder uitgewerkt en de kladblog meeting zal plaatsvinden in een kroeg in Utrecht. De datum staat nog niet helemaal vast.

Jullie hebben hier de keuze tussen 14 en 28 April. Omdat Petra H de moedige taak op zich heeft genomen om dit te regelen, kunnen jullie je voorkeur voor 18 Februari melden aan Petra via het forum. Petra kan hier dan verder mee aan de slag...

Geplaatst door Alycone om 19:52 Reageer (17) #