'Blij dat Morpheus nog kan lopen''

Morpheus gooit kleumend alles naar binnen wat hij maar te pakken krijgt om weer een beetje tot leven te komen. Een combi van Glühwein en Red Bull werkt dan prima. Morpheus is blij dat alles nog werkt en hij niets gebroken heeft. Wat een ervaring om zelf over de baan te 'glijden'! Maar had iemand Morpheus ook kunnen vertellen dat ook moet kunnen schaatsen om dit te doen! En waarom beginnen we onderaan de baan als het downhill is? Dan moet je omhoog!

Morpheus wilde eigenlijk de foto's privé houden, maar dan zouden Captiosus en Hades Morpheus persoonlijk van start naar beneden flikkeren. Dus moet Morpheus er maar aan geloven. (click to enlarge)


Red Bull Crashed Ice Red Bull Crashed Ice Red Bull Crashed Ice

Aan Morpheus looks zal het niet liggen. Alleen waarom begonnen we onderaan de heuvel? Is dit een extra hindernis om Morpheus te testen? Morpheus moet naar boven klunen. Of neemt Morpheus de juiste startpositie aan om naar boven te speren? Wie zal het zeggen? Uiteindelijk dan toch naar beneden!

Red Bull Crashed Ice Red Bull Crashed Ice Red Bull Crashed Ice

En als Morpheus gaat, dan gaat ie goed. Goed op z'n bek dan wel te verstaan . Er zijn meer manieren beneden te komen dan schaatsend! Hoe doen die gasten dat toch?

Red Bull Crashed Ice Red Bull Crashed Ice Red Bull Crashed Ice

En als er al controle was, kan die nu ook overboord. De dood op de gladiolen. Uiteindelijk was het toch de boarding die uitkomst bracht. Als was het meer dat Morpheus de laatste bump niet wilde nemen.

Red Bull Crashed Ice Red Bull Crashed Ice

Toch nog een keer naar beneden en dan zijn er altijd wel vriendelijke duitsers die Morpheus willen helpen.

Laat Morpheus ook eens weten wat jullie van dit event vinden. Laat je comment achter

Meer stories:

Qualify (vrij. 15-01)