NIET SCHADELIJK / ALLE LEEFTIJDEN  LET OP MET KINDEREN TOT 6 JAAR  LET OP MET KINDEREN TOT 12 JAAR  LET OP MET KINDEREN TOT 16 JAAR  GEWELD  ANGST  SEKS  DISCRIMINATIE  DRUGS GEBRUIK  GROF TAALGEBRUIK    woensdag 23 augustus 2006

Kladblogs 'van ruilen komt huilen' actie
Tot onze grote spijt moeten we vaststellen dat Morph niet zo rijk gaat worden als dat hij voor ogen had toen hij deze actie startte. Morph stelde nog voor om de actie te verlengen en weer te verlengen.......

Captiosus en ik hebben er een stokje voor gestoken, mislukt is immers gewoon mislukt. Met tranen in onze ogen moeten we dus afscheid nemen van onze stoere zwarte PSP. We hadden beloofd jullie mee te laten beslissen met het uiteindelijke doel van het eindproduct. Dat gaan we dus ook maar zo doen dan.

Wie heeft een leuke actie/prijsvraag/wedstrijd in gedachte zodat deze mooie prijs het laatste produkt zal zijn dat in de 'van ruilen komt huilen' actie van eigenaar wisselt? Geef je fantasie de vrije loop en geef ons een idee hoe we deze PSP weggeven.

Zet het in de comments of stuur ons een mailtje. Wij bij Kladblog zijn erg benieuwd naar jullie creatieve ideeŽn!

Geplaatst door Hades om 19:25 Reageer (37) #

donderdag 17 augustus 2006

Kladblogs 'van ruilen komt huilen' actie
Het is huilen met de pet op, er komen heel wat aanbiedingen binnen maar ze zijn het allemaal net niet, of misschien willen we gewoon te snel richting de Bahama's. Maar als we zien dat ze bij Editie NL voor een paintball uitstapje een vlamnieuwe MacBook Pro met Ipod terug zien denken wij heel snel Arend in te moeten schakelen.

Momenteel ligt er een bod van Dominic, maar ook daar denken we niet de hoofdprijs mee te kunnen scoren. Ach, het scheelt Morpheus weer een aantal lange ritten door Nederland en kan Hades zich nog even uitleven op de PSP. Wordt (niet) vervolgd.

Geplaatst door Captiosus om 13:08 Reageer (14) #

maandag 7 augustus 2006

Kladblogs 'van ruilen komt huilen' actie
Morpheu smoet bekennen: We krijgen het zwaar met de ruilactie. Er zijn al enkele biedingen geweest op de PSP die wij momenteel in ons bezit hebben en we hebben met moeite 'nee' moeten verkopen. Zo kregen we een Laptop aangeboden (PIII 400/128mb/6gb), een Playstation II met wat accesoires en een aantal games en een Yamaha keyboard. Best aantrekkelijke biedingen, maar na een nacht lang beraad geven we nog steeds de voorkeur aan de schitterende PSP. Hij kan dus nog steeds van jou worden. Dus doe snel je bod en wie weet. Kijk voor meer informatie op de 'Ruilen is huilen' site.

Geplaatst door Morpheus om 12:18 Reageer (9) #

woensdag 2 augustus 2006

Kladblogs 'van ruilen komt huilen' actie
En jawel, het is gelukt. We hebben weer iemand die een ruil wel ziet zitten. De gelukkige is (of zijn wij dat?) Andre uit Belgie, plaatsje houd hij liever voor zich. Natuurlijk wel een en ander geverifieerd en het is echt.


De ruil gaat plaatsvinden in Terneuzen. Zo hoeft Morph niet bij hem langs, en volgens de spelregels zouden we toch al niet over de grens gaan. (nouja, voor een jachtje misschien).

We hebben bij deze ruil jullie opinie niet nodig. We kunnen ons namelijk niet voorstellen dat iemand zou gaan voor een Ventilator, collectie videobanden met speler (!) of een autoscherm als je kunt ruilen tegen een gloednieuwe PSP!     Bekijk de PSP hier.

Geplaatst door Hades om 20:01 Reageer (13) #

donderdag 27 juli 2006

Kladblogs 'van ruilen komt huilen' actie
Morpheus heeft het er maar druk mee. Er komen wel wat aanbiedingen binnen voor het fietsje, maar blijkbaar hebben jullie nog niet begrepen dat de waarde steeds iets zal moeten stijgen. Het fietsje ruilen voor 3 cd's is niet echt een goeie deal en Morpheus kreeg ook een auto aangeboden, maar bij navraag bij de sloop moest Morpheus 300 euro betalen om de auto achter te mogen laten. Kortom: Jullie moeten beter jullie best doen. Morpheus heeft nog wel even geduld. Kijk snel op de ruilsite om mee te kunnen doen. Mischien iets voor bedrijven ? Dit is jullie kans om makkelijk in de belangstelling te komen.

Geplaatst door Morpheus om 07:40 Reageer (11) #

donderdag 20 juli 2006

Kladblog's 'van ruilen komt huilen' actie
Morpheus kon het vanochtend natuurlijk al weten, maar jullie moesten eerst jullie stem uitspreken. Jullie kozen voor het electrische fietsje. Dus de ruildeal is beklonken. Aan jullie nu de eer om iets moois te bieden als jullie het fietsje willen hebben. Natuurlijk moet het wel iets bijzonders zijn. Morpheus doet niet zomaar afstand van zijn electrisch racemonster. En om jullie de kans te geven om even goed na te denken over wat te bieden, verlengen we de tijd met wat dagen. Komende Dinsdag is er weer een ruildag. Tot 20:00 uur kunnen jullie bieden. Doen mee en kijk snel op de ruilsite.

Geplaatst door Morpheus om 19:38 Reageer (21) #

Kladblogs 'van ruilen komt huilen' actie
Morpheus was gisteren bevangen door de hitte en vond het vanochtend een betere temperatuur om zich met de ruilactie bezig te houden. En we zijn in volle vaart aan het ruilen. Al mooie producten in handen gehad zoals een schitterende perferator een een waanzinnige autoversterker (Morpheus zijn dobbelstenen aan zijn spiegel schudden nu nog heen en weer) en Morpheus heeft nog steeds een camera op zijn bureau liggen. Maar daar gaat verandering in komen. Er zijn namelijk twee biedingen binnengekomen. Aad wil graag zijn mountain bike (14 versnellingen, slot en lucht in de banden) inruilen en Pietje biedt een mooie electro fietsje (nieuw, 30 Km/uur met een actieradius van 20km). Aan jullie de taak om te aan te geven met welk product Morpheus de camera moet gaan ruilen. Kijk ondertussen ook even op de ruilsite.

Geplaatst door Morpheus om 08:10 Reageer (38) #

dinsdag 18 juli 2006

Kladblogs 'van ruilen komt huilen' actie
Morpheus is een beetje teleurgesteld. Blijkbaar was de versterker niet zo populair als jullie Morpheus lieten vemoeden. Pas op het laatste moment is er een bieding binnengekomen op de versterker. Marco wilde blijkbaar iets van een 'Boomcar' gaan bouwen. In ruil voor de versterker geeft hij een digitale camera. Compleet met doos en alle toebehoren. Wie o Wie wil hier wat tegenover zetten. Morpheus verwacht dat er nu echt wel iemand gaat vlammen. Doe mee en kijk snel op de ruilsite.

Update: Morpheus zit te wachten op een aantrekkelijke aanbieding. Morpheus[at]kladblog.com

Geplaatst door Morpheus om 11:08 Reageer (25) #

zaterdag 15 juli 2006

Kladblog's 'van ruilen komt huilen' actie
Morpheus heeft naar jullie advies geluisterd en daaruit kwam naar voren dat de meeste van jullie vonden dat we voor de autoversterker moesten gaan. En zo is het dan ook. Panlatje is nu eigenaar geworden van de Perferator en Morpheus heeft nu een versterker in de aanbieding. Jullie hebben twee dagen om een bieding te doen. Maandag hoopt Morpheus een nieuwe product te hebben. Wil je een ruilbod uitbrengen ?

Geplaatst door Morpheus om 20:57 Reageer (12) #

Kladblog's 'van ruilen komt huilen' actie
Morpheus twee aandbiedingen gehad voor de perferator. Nu de taak aan jullie om te bepalen wat we moeten kiezen. Van Quickrick kunnen we een 'Verboden toegang' bord krijgen en van Panlatje een versterker voor in de auto. Laat in de comments weten wat we moeten kiezen. Dit kan tot vanavond 20:00u. De aanbieding met de meeste stemmen gaat door voor de perferator. Vanavond dus weer een nieuwe product om te ruilen.

Geplaatst door Morpheus om 10:01 Reageer (28) #

donderdag 13 juli 2006

Kladblog's 'van ruilen komt huilen' actie
Morpheus merkt dat er wel wat nieuwschierigheid is naar de ruilhandel. We zijn dan ook officeel gestart en de eerste deal is rond. De pen en geeltjes zijn ingeruild voor een schitterende, blauwe perferator. DBGirl wilde er graag vanaf. Dus nu de vraag : Wie o Wie, wil er een blauwe perferator ruilen. A.s. Zaterdag (15 Juli) kijken we wat jullie nieuwe biedingen zijn. Kijk even mee op de ruilsite. hoe mooi de perferator is e onthoud: Hij is wel van een trouwe bezoekster geweest !

Geplaatst door Morpheus om 17:10 Reageer (28) #

woensdag 12 juli 2006

Kladblog's 'van ruilen komt huilen' actie
Morpheus zat even geleden naar de tv en ziet dat de hype rond de rode paperclip nu ook in Nederland doorzet. ruilen is een fenomeen geworden waar Morpheus niet in gelooft. Zoiets werkt toch maar een keer ? of toch niet ? En hoe kunnen we dat nu beter onderzoeken dan door het zelf te gaan doen. Morpheus wil wel eens weten of het nu allemaal gelul is of dat er leven in de hype zit. Vandaar de 'Kladblog.com van ruilen komt huilen' actie. The sky is the limit ! We gaan kijken hoever we komen. En omdat Morpheus niet met alleen een simpele pen wil beginnen, doet Morpheus eens gek en gooit er ook een half stapeltje geeltjes tegenaan. Je zou ze maar nodig hebben.

Ruilen ? Laat Morpheus per mail weten wat je te bieden hebt. Morpheus zal jullie laten weten wat er wordt aangeboden en bij meer aanbod mogen jullie kiezen. Deal ? Morpheus gaat met Hades en Captiosus overleggen wat we met het eindproduct gaan doen. Misschien is het weggeven op kladblog een goed idee. Morpheus laat het je nog weten. Om alles goed te kunnen volgen kan je altijd even op de ruilsite kijken. En mischien kunnen we volgende week wel roepen dat de hype voorbij is.

Geplaatst door Morpheus om 20:15 Reageer (17) #