Kladblog.com 10 JAAR

Vandaag, 11 juli 2013, bestaan we dus precies tien jaar, en dat is best wel een tijd. Tien jaar lang iedere dag stukjes plaatsen met z'n drieŽn, waarbij we soms door enkele 'voorbijgangers' geholpen zijn. En die zijn we nog steeds dankbaar voor hun bijdragen, ook al hebben we al lang niets meer van ze gehoord of gezien. Maar het belangrijkste zijn natuurlijk onze bezoekers, jullie dus. Net als vijf jaar geleden geven we ook deze keer iets weg, al willen we daar wel een kleinigheidje voor terug.

Vijf jaar geleden gaven we nog 5 overheerlijke taarten weg, maar logistiek gezien was dat allemaal nog niet zo simpel. Deze keer geven we TIEN prachtige DVD boxen weg, je moet van een filmpje houden maar dan heb je ook iets. We hebben o.a. de Jason Statham Collection (5-DVD box), Nicolas Cage Collection (5-DVD box), Tarantino XX-Collection (8-Disc special edition), The Stoner Collection (10-DVD box) en nog een aantal top boxen.

Hoe kan je een DVD box winnenZoals gezegd hebben we leuke herinneringen aan de afgelopen tien jaar, het is haast niet uit te leggen hoeveel lol we hebben gehad die allemaal door Kladblog tot stand zijn gekomen. Maar we willen ook van jullie horen wat voor leuke herinnering je hebt aan kladblog.com, of op wat voor (leuke)manier je in aanraking bent gekomen met Kladblog.com, wat voor leuke momenten heb je beleefd door Kladblog.com? Waardoor ben je geraakt of welke posting staat je op de dag van vandaag nog bij? Dat soort dingen willen wij horen over tien jaar Kladblog.com. Het maakt dus niet uit maar het moet met Kladblog.com te maken hebben. Mail het ons (info[@]Kladblog.com) en je maakt grote kans op een prachtige DVD box. Ohw en als extra, en daar doe je het natuurlijk voor, doen we er een echt old school Kladblog.com T-shirt van een jaar of acht geleden bij. De de leukste, opvallendste, meest ontroerendste, pakkende (of andere vorm van inzending) wint een DVD-Box. Uiteraard wel jouw adresgegevens meesturen, anders is de postbode zo lang naar je op zoek.

Grote veranderingen in de lay out hebben we niet gehad, ergens in 2003 zag Kladblog.com er zo uit en een jaar later begon het al te lijken op onze huidige lay out, inclusief de dagelijkse Snoblogô postings. Wie weet hoe het er over een jaar of vijf uitziet !